26
Fri, Apr

Najave akcija
Nature lovers Montenegro organizuje fantastičnu turu po snijegu na Hajli. Pročitajte u nastavku integralnu najavu:
Nature lovers Montenegro organizuje fantastičnu turu po snijegu na Hajli. Pročitajte u nastavku integralnu najavu:
001 hajla na krpljama
 
Dragi ljubitelji prirode, pozivamo Vas da nam se pridruzite prvog vikenda februara, zakazujemo druzenje na Hajli u planinarskom domu Grope. Organizovacemo ture krpljama i uspone (zavisno od uslova) na Ahmicu ili Hajlu, druzenje u toplom ambijentu doma i lijepom drustvu a naucicemo ponesto i o kretanju u planini u zimskim uslovima i koriscenju opreme za zimske uspone.
 
Plan puta :
Petak 3. mart : Dolazak i sastanak u Rozajama kod Hotela Aldi u 16:30. Prevoz terenskim vozilom doBandzova, a potom krplje na noge i uspon do planinarskog doma Grope (cca 1:30 h), druzenje i vecera.
Subota 4. mart : Dorucak, uspon na jedan od vrhova (Hajla ili Ahmica). Povratak u dom, vecera i druzenje.
Nedelja 5. mart : Dorucak, Kratka tura u dogovoru sa vodicima (3-4 h) Povratak do Bandzova a zatim do Rozaja.
 
Participacija u izletu je 105€ i uključuje: prevoz terenskim vozilom na relaciji Rozaje - Bandzov - Rozaje , 4 obroka, 2 noćenja, vodiče, opremu (krplje i stapovi) i fotografije.
Potrebno je ponijeti: lična dokumenta,zimsku obuću za planinarenje, toplu odjeću, jaknu i zaštitu od sunca i (kačket, šešir, marame, krema sa višim UV faktorom), vreću za spavanje.
Za sve informacije o izletu i planu puta možete nas kontaktirati putem naše email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., poruke na stranici ili nasem instagram profilu.
Kako bi rezervisali svoje mjesto, potrebno je izvršiti uplatu avansa u iznosu od 25 eura na žiro račun br : 565-1751-72.

Nemate pravo da postavite komentar