24
Wed, Apr

Najave akcija

PSK Montenegro Guide je na svojoj facebook stranici objavio turu za predstojeći vikend. Pročitajte najavu u nastavku:

PSK Montenegro Guide je na svojoj facebook stranici objavio turu za predstojeći vikend. Pročitajte najavu u nastavku:

001 trešnjevik

U nedelju idemo malo na snijeg, da u prazničnom duhu na Božićkom katunu provedemo dan uz šetnju, ručak i pivo i da nastavimo godinu kao što je počela, sa lijepim druženjima. Kako narednih par dana neće padati snijeg, staza do Štavne će biti dosta lagana za šetnju.

 

Štavnu smo u zimskim uslovima obišli prije punih 5 godina, pa je ovo prilika da uživamo ispod Komova sa našim domaćinom Mikšom, uz domaće specijalitete (sarmu, kobasice, kuvani krompir, kisjeli kupus, sir, po cijeni od 10€, možete podijeliti porciju sa nekim).
Molimo vas da se kod prijavljivanja izjasnite da li ste za pun obrok ili želite da podijelite sa nekim ili uopšte ne želite da ručate (nije obaveza).
 
Za vas koji ne posjedujete gamašne, obezbijedili smo 15-tak pari.
NAPOMENA: Samo oni koji su prvi put sa nama dužni su uplatiti za turu preko računa.
DATUM: 15. januar, nedelja
MJESTO POLASKA: parking ispred Delte

VRIJEME POLASKA: 7:30h
VREMENSKA PROGNOZA: https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-3337868/Montenegro/Štavna
TEŽINA TURE: laka (T1)
DUŽINA: 6/12km
VODIČ: Danilo Ivanović

POTREBNO: gojzerice odnosno krinke, gamašne, rukavice, čeone/baterijske lampe, hrana, voda 1l, nešto slatko, nešto za preobuku
PRIJAVLJIVANJE: pozivom/porukom (Facebook, Viber), uplatom na žiro račun 510-210635-90, PSK "Montenegro Guide"
INFORMACIJE: 069/030-007, Danilo.
PREVOZ: organizovan
CIJENA: 15€
 
Na Trešnjevik stižemo oko 9:30h, 15-tak minuta da se prezujemo, navučemo gamašne i krećemo već proprćenom stazom prema Štavni, odnosno do katuna Božića iliti Božićkog katuna.
Nećemo svraćati na jutarnju kafu/rakiju pa ćemo to obaviti kod Mikše na katunu a nakon toga produžiti malo po Štavni, do ispod Vasojevićkog Koma ako bude raspoloženja a nakon šetnje se vraćamo kod Mikše na ručak.
Nadamo se da ćemo dočekati noć na katunu pa ćemo za povratak organizovati jednu noćnu šetnju do Trešnjevika, zato ponesite čeone/baterijske lampe ili pripremite svoje mobilne uređaje.

Nemate pravo da postavite komentar