23
Tue, Apr

Program Kampa Pod Ostrog za djecu uzrasta od 9 do 12 godina  predstavlja dvodnevnu edukativnu avanturu smeštenu u selu Ostrog, tačnije u Kamp Pod Ostrog, namenjenu djeci  od 9-12 godina.

I ove godine podgorička brda u znaku sporta! Sa startom kod Glavne kapije na Gorici, preko Malog i Veljeg brda do cilja na Marezi.

Dobro došli na najvišu planinu kraj Jadranskog mora – ORJEN! Otkrijmo zajedno njegove kamene platoe i mostove, skrivene izvore, litice i gorde munike.

Polako cure i poslednji sati praznika. Ponoć i dan „Đe si bio za praznike?“ dočekujem spremno. More, plaže, žurke, neprespavane noći,... – ne! Moj odgovor je vrlo jednostavan. 

U sklopu UpShift projekta "Za ljepse Vranjine"  koji se realizovao u subotu, 27 januara 2018. godine, mladi volonteri iz  ,,NVO Nasa akcija” pored zadataka čišćenje otpada koji  su prouzrokovane obilnim padavinama,ocrtavanje sportskih terena, popravka metalne ograde kao i farbanje klupa. 

 

Drugi deo manifestacije "Vikend u znaku nasledja" - Nasljedje za mlade, u organizaciji NVO „Naša akcija" iz Kotora i Kulturno-zavičajno udruženje „Napredak", i u podrsci inicijative Bokobran odrzana je 29.oktobra u naselju Gornja Lastva u Tivtu.