14
Sun, Aug

Aktuelno

Kraljska koliba, se nalazi u živopisnom selu Kralje, udaljenom 3 km od Andrijevice. Idealno mjesto da se "pobjegne" od svakodnevice.

Kraljska koliba, se nalazi u živopisnom selu Kralje, udaljenom 3 km od Andrijevice. Idealno mjesto da se "pobjegne" od svakodnevice.

Kraljska koliba AndrijevicaTerasa za uzivanje Kraljska koliba AndrijevicaKraljska koliba je ukusan spoj prirode i tradicije, i kao takva pogodna je za organizovanje manjih porodičnih veselja, proslava, za druženja sa prijateljima, kolegama i partnerima, ili kao mjesto predaha na putu ka Komovima, odnosno Prokletijama ako dolazite iz pravca Kolašina.

Uživaćete i u raznovrsnoj domaćoj hrani i pićima koja se pripremaju na tradicionalan način. Hrana se priprema od sastojaka koji su u najvećem procentu organskog porijekla i koji se uzgajaju na imanju koje se pruža oko kolibe.

U Kraljskoj kolibi možete noćiti u ambijentu koji opija mirisom čamovine. Kraljski proizvodi Kraljska koliba AndrijevicaSvjež vazduh, zdrava domaća hrana i čašica domaćeg vina garantuju dobar odmor.

Ispijanje jutarnje kafe u bašti ili na na terasi sa pogledom na okolna brda i planine, uz huk koji dolazi od planinske rijeke će ostaviti na svakog poseban utisak.

Ovdje možete dobiti sve potrebne informacije i upoznati se sa životom ljudi ovog kraja, njihovom tradicijom, istorijom i kulturom. Unutrasnjost Kraljska koliba AndrijevicaTakođe, možete kupiti autentične suvenire ručne izrade, a šetnjom sa lokalnim izviđačima, čij odred ove godine slavi 60 godina postojanja, dodatno ćete uljepšati vaš boravak u Kraljama. Postoji mogućnost organizovanja izleta ili kampova na okolnim planinama od kojih se posebno izdvajaju Komovi.

Kraljska koliba posjeduje najveći stepen u kategorizaciji seoskih domaćinstava od tri zvjezdice.Kutak za odmor Kraljska koliba Andrijevica

Članovi Putokaza su prošle nedelje obišli seosko domaćinstvo i Kraljsku kolibu i toplo preporučujemo svima da obavezno svrate u Kralje i bar na kratko budu dio ove priče.

Za dalje informacije i rezervacije kontakt telefon: 069 920 290 e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.facebook: Kraljska koliba.

 

Borovnice Kraljska koliba AndrijevicaIzvidjacki skup Kralje Kraljska koliba AndrijevicaKralje Kraljska koliba AndrijevicaKruska Kraljska kolibaLjesnik Kraljska koliba AndrijevicaOaza mira Kraljska koliba AndrijevicaOrasi Kraljska koliba AndrijevicaPita Kraljska koliba AndrijevicaPraglajding Kralje Krljaska koliba AndrijevicaPutokaz Kraljska koliba AndrijevicaRibizla Kraljska koliba AndrijevicaSljive Kraljska koliba AndrijevicaSmjestaj Kraljska koliba AndrijevicaStara crnogorska nosnja Kraljska koliba AndrijevicaU kolibi Kraljska koliba Andrijevica