24
Mon, Jan

Izvještaji sa akcija
Proteklog vikenda, od 29. do 31. maja 2015. godine,  sa radošću smo se odazvali pozivu naših prijatelja izviđača iz Kralja, pored Andrijevice i prikljucili se kampu - "Okreni se prirodi 2015".
Proteklog vikenda, od 29. do 31. maja 2015. godine,  sa radošću smo se odazvali pozivu naših prijatelja izviđača iz Kralja, pored Andrijevice i prikljucili se kampu - "Okreni se prirodi 2015".
Kralje Andrijevica Avion IzvidjaciIzvidjaci Strelicarski klub Target Bijelo PoljeTako su Bijelo Polje, ispred projekta "Putokaz", prestavljala dva sportska kluba i to: Planinarski klub "Lisa" i Streličarski klub "Target".
 
Kao i uvijek, bilo je veliko zadovoljstvo pridružiti se ovoj sjajnoj ideji koja obuhvata veliki broj omladine i naše drage prijatelje. U Kralje smo došli u subotu rano ujutru. Lijepo vrijeme: sunce, vedro nebo, zelena šumovita brda Kralja, čista rijeka, livade.. još jednom smo pritvrdili naše mišljenje da je ovo možda i najljepši kraj naše zemlje. Posebnu ljepotu mu svakako daju ljudi. Dobri ljudi.
 
Radio amateri na treningu strelicarstvaPrvo što se u kampu primjećuje je organizacija koja je na visokom nivou. Tu naši izviđači pokazuju ozbiljnost i predanost u svom radu ali i daju primjer svima kako bi trebalo raditi ovakve manifestacije. Posebno ističemo veliki broj aktivnosti u kampu.
 
Pored primarnog takmicenja, 3. kolo izviđačke lige, bilo je i dosta drugih manjih takmičenja, planinarenja, raznih sportova u prirodi. Mi ispred streličarskog kluba smo napravili i prezentaciju ovog sporta pa su svi učesnici kampa imali priliku da se oprobaju u gađanju sa lukom i strijelom.
 
Kamp Okreni se prirodi Kralje Andrijevica strelicarstvoSa aktivnostima se ne staje. Dan dug a opet brzo prođe. Veče je bilo rezervisano za druženje. Logorska vatra, gitare, druženje, dosta osmjeha,.. upravo to je ono što nam na kraju kaže da je ovo bio još jedan uspješno realizovan kamp!
 
Sve pohvale za koordinatora Igora ĆiroviĆa i njegove izviđače iz Kralja. Hvala na druženju i pomoći i ostalim izviđačima iz Crne Gore, Radio amatere iz Bara i Podgorice, ... hvala Slavku kuvaru za sjajan pasulj. Veliki pozdrav i za ostalu družinu. Sjajni ljudi, sjajno druženje!
 
Do sledeće godine,
Izviđački pozdrav

Stefan Jeremić, Putokaz
Izvidjaci Andrijevica Strelicarski klub TargetIzvidjaci Kralje AndrijevicaIzvidjaci Strelicarski klub TargetOKRENI SE PRIRODI IZVIDJACKI KAMPStrelicarski klub TARGET Jedinstvo Bijelo Polje logo