19
Fri, Apr

Najave akcija
Narednog vikenda Montrenegro Phototrekking organizuje zanimljivu turu. Pogledajte integralnu najavu:
Narednog vikenda Montrenegro Phototrekking organizuje zanimljivu turu. Pogledajte integralnu najavu:
001 karuc
U nedjelju će biti prohladno, zato idemo južno. Obići ćemo Karuč i dva vidikovca, Malu i Velju Bobiju. A sa Bobije se pruža jedan od tri najljepša pogleda na Skadarsko jezero. Sa istočne strane brda vidi se i Malo Blato. Vidjećemo i staru monašku keliju – onakvu kakva je bila pod Ostrogom prije nego je proširena.
 
Imamo nekoliko opcija za šetnju, najduža je oko 15km stazama po različitom terenu sa pogledom na čitavo Skadarsko jezero. Po prognozi bi trebalo da bude potpuno sunčano, vjetar u slabljenju 3-4 m/s (u subotu bi trebao da bude jači vjetar, neka vas ne uplaši). Dobrodošli 
 
PRIJAVLJIVANJE i INFO: 067 546 586, Darko. Svi prijavljeni treba da u subotu do 11h potvrde dolazak (biće napomenuti porukom u subotu ujutro). Ako potvrdite učešće i kasnije otkažete (a ne nadjemo vam zamjenu) ili se ne pojavite u nedjelju, dužni ste uplatiti pola iznosa za mjesto koje je ostalo prazno (vaše ili prijatelja kojeg ste prijavili), bez obzira na razlog vašeg odustajanja. Isto važi za one koji se prijave u subotu. Pretpostavljamo da je razlog odustajnja opravdan pa mjesto koje je ostalo prazno ide pola na vašu, pola na našu štetu.
 
DATUM: 05. februar, nedjelja;
MJESTO i VRIJEME: parking kod hotela Podgorica 8:30h. Povratak oko 17:30h;
CIJENA: 15€, za đake 10€.
PREVOZ: autobus turističke klase (klima, razglas)
TEŽINA TURE: po planinarskim mjerilima ovo je laka tura;
 
POTREBNO: udobna obuća, zaštita od kiše (bez obzira na vremensku prognozu), nekoliko sendviča, slatkiša, vode/čaja 2-3L, dovoljno odjeće za presvući, kapa i rukavice (ako ste zimogrižljivi), prostirka za sjedenje/izležavanje...
 
ORGANIZATOR: Montenegro Phototrekking, licenca br. 595, MPT d.o.o., Bul. Revolucije 26, Podgorica;
OSIGURANJE: osiguranjem su pokrivene štete koje su prouzrokovane putniku neispunjenjem, djelimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza odredjenih ugovorom o putovanju, programom putovanja odnosno programom izleta kao i štete pruzrokovane usljed nemogućnosti agencije da izmiri troškove nužnog smjestaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mjesto polaska u zemlji i inostranstvu.
 

Nemate pravo da postavite komentar