23
Thu, May

Gadžeti

Većina blutut zvučnika dizajnirana je i napravljena za sterilnu, vremenski zaštićenu okolinu, tj za unutrašnjost vašeg udobnog doma.

Većina blutut zvučnika dizajnirana je i napravljena za sterilnu, vremenski zaštićenu okolinu, tj za unutrašnjost vašeg udobnog doma.

fugoo1

fugoo2

Ali ne i Fugoo Bluetooth zvučnik! Za vanjsko korištenje ne postoji robustniji zvučnik na tržištu.

Fugoo zvučnik je prije svega vodootporan - može se koristiti na dubini od 1 m čitavih 30 min - što ga čini idealnim za kajak ili neki drugi sport na vodi. Otporan je na udarce i testiran je na padove sa visine i od 3 m.  Sa opcijonom zaštitnom kutijom, koja se može kupiti sa njim, uređaj će izdržati i prelazak automobila preko njega!

fugoo3Da ne zaboravimo ni bateriju, koja sa jednim punjenjem može držati do 40 sati rada, tako da se ne morati brinuti za punjač dok ste i na dužem kampovanju. Ako vas ni ovo nije ubijedilo da je Fugoo vanjsko čudovište, zvučnik ima pregršt adaptera i nastavaka kako bi ga lako zakačili za biciklo, stalak za kameru ili obližnje drvo.

Iako mali i kompaktan ovaj zvučnik nije nimalo naivan! Ima dva visokotonca, srednje vufere i ostale komponente koje se u ugrađuju u zvučnike srednje pa i visoke klase! Emituje bogat i čist zvuk koji će ispuniti vaš šator ili kamp. Cijena uređaja sa zaštitnom kutijom je 229 dolara.

Nemate pravo da postavite komentar