20
Sat, Jul

Gadžeti

 

Nepoderiv, vodootporan, uniseks dizajna, a uz to u njega je nemoguće proturiti ruku i iščupati novčanik, mobilni ili drugu vrijednu stvarčicu.

 

Nepoderiv, vodootporan, uniseks dizajna, a uz to u njega je nemoguće proturiti ruku i iščupati novčanik, mobilni ili drugu vrijednu stvarčicu.

ruksakruksak1Inovativnih proizvoda koji nam olakšavaju putovanja sve je više, a mnoge firme i talentirani pojedinci rade na osmišljavaju praktičnijih putnih torbi i ruksaka, koje možemo upotrebljavati ne samo na putovanjima već i u svakodnevnom životu.

Jedan od takvih proizvoda je i Antonio, ruksak "otporan" na krađu. 

ruksak3Dizajniran je da zadovolji sve potrebe. Nepoderiv, vodootporan, uniseks dizajna, a uz to u njega je nemoguće proturiti ruku i iščupati novčanik, mobilnil ili drugu vrijednu stvarčicu.

ruksak4Zatvarač ruksaka smješten je na njegovom središnjem dijelu na leđima, s unutarnje strane, tako da lopov ne može otvoriti rajferšlus i gurnuti ruku bez da ga osjetite. Osim toga ima više od 10 skrivenih džepića u koje možete spremiti svoje stvari. A ima i ugrađen prenosni punjač i džep za laptop.

Antonio ruksak napravljen je od kvalitetnog poliestera te je stvoren da traje. Ovaj materijal ne možete zarezati, a zadržava oblik i smočen. Dolazi u crnoj i sivoj boji, s malih reflektirajućim trakama i ugodnim naramenicama. Ruskak ima volumen 35 litara te, osim za laptop, džepiće za olovke i druge kompjuterske gadgete. Dimenzije su mu 43x26x11 centimetara.

Cijena ovog ruksaka  nije velika, košta oko 50 eura, a naručiti ga možete na Dudes Gagdet. Proizvođač obećava dostavu kroz 5 do 8 nedjelja uz poklon izvinjenja za čekanje.

 

Nemate pravo da postavite komentar