12
Fri, Apr

Ostali sportovi

Pored toga što je vožnja na biciklima zdrava, ona je i ekonomična, da i ne spominjemo to što na taj način čuvate prirodu. 

Pored toga što je vožnja na biciklima zdrava, ona je i ekonomična, da i ne spominjemo to što na taj način čuvate prirodu. 

 

bicikla1U nastavku pročitajte pet razloga zbog kojih prosto morate imati bicikl. 

Zdrav za tijelo 

Podstiče rad kardiovaskularnog sistema, povećava kondiciju, a koristan je i za sagorijevanje kalorija. Svakog dana ćete raditi na liniji bez odlaska u teretanu. 

bikeride 2Zdrav za um 

Vožnja na biciklu dokazano smanjuje stres, a nezavisno o tome vozite li ga iz zabave ili vam služi kao sredstvo prevoza na posao, sa bicikla ćete sići srećni, puni energije i mnogo opušteniji. 

voznja biciklaZdrav za okolinu 

Zemlje širom svijeta pokušavaju da smanje emisiju štetnih izduvnih gasova koje proizvode automobili, a bicikl je odlično sredstvo borbe protiv toga. Osim što ćete biti srećniji i fit, osjećaćete se dobro jer ćete znati da radite nešto dobro za okolinu. 

biciklaPraktičan 

Gužve na putevima zbog kojih mnogi vozači gube živce? To biciklistima ne znači ništa.

Tanak, brz i sposoban da se provuče kroz najuži prolaz, bicikl će se pretvoriti u saveznika koji štedi vrijeme, a pitanje skupog parkinga takođe više neće biti važno. 

Zdrav za novčanik 

Benzin koji automobili gutaju veliki je udarac na novčanik, a slično vrijedi i za gradski javni prevoz.

Pod uslovom da imate kacigu i vozite se prema propisima, vožnja biciklom je najjeftinija vožnja, a besplatne stvari su uvek najbolje, prenosi Radio Sarajevo.

 

Nemate pravo da postavite komentar