20
Sat, Apr

Najave akcija

Montenegro Phototrekking organizuje u nedelju 15.januara turu izviše Boke kotorske. Najavu prenosimo integralno: 

Montenegro Phototrekking organizuje u nedelju 15.januara turu izviše Boke kotorske. Najavu prenosimo integralno: 

001 velji zalazi

 

U nedjelju nas čeka sunčani zimski dan idealan za uživanje u pogledu na Boku. Idemo sa Krsca do vidikovca u Veljim Zalazima. Tura je lagana, mada ćemo lijepo prošetati, nekih 12-13km. Na kraju šetnje čeka nas kafa ili čaj uz kamin na Krscu, a biće i da se jede ko bude gladan (čorba, priganice, domaća kobasica, raštan...)

PRIJAVLJIVANJE i INFO: 067 546 586, Darko. Svi prijavljeni treba da u subotu do 11h u potvrde dolazak (biće napomenuti porukom u subotu ujutro). Ako potvrdite učešće i kasnije otkažete (a ne nadjemo vam zamjenu) ili se ne pojavite u nedjelju, dužni ste uplatiti pola iznosa za mjesto koje je ostalo prazno (vaše ili prijatelja kojeg ste prijavili), bez obzira na razlog vašeg odustajanja. Isto važi za one koji se prijave u subotu. Pretpostavljamo da je razlog odustajnja opravdan pa mjesto koje je ostalo prazno ide pola na vašu, pola na našu štetu.


DATUM: 15. januar, nedjelja;
MJESTO i VRIJEME: parking kod hotela Podgorica 9h. Povratak oko 18h);
CIJENA: 15€, za đake 10€.
PREVOZ: autobus turističke klase (klima, razglas)


TEŽINA TURE: po planinarskim mjerilima ovo je laka tura;
POTREBNO: udobna obuća, zaštita od kiše (bez obzira na vremensku prognozu), nekoliko sendviča, slatkiša, vode/čaja 1-2L, dovoljno odjeće za presvući, kapa i rukavice (biće oko 5 stepeni),prostirka za sjedenje/izležavanje...
ORGANIZATOR: Montenegro Phototrekking, licenca br. 595, MPT d.o.o., Bul. Revolucije 26, Podgorica;


OSIGURANJE: osiguranjem su pokrivene štete koje su prouzrokovane putniku neispunjenjem, djelimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza odredjenih ugovorom o putovanju, programom putovanja odnosno programom izleta kao i štete pruzrokovane usljed nemogućnosti agencije da izmiri troškove nužnog smjestaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mjesto polaska u zemlji i inostranstvu.

 

Izvor: Montenegro Photorekking

Nemate pravo da postavite komentar