02
Thu, May

Najave akcija

Montenegro Phototrekking organizuje zanimljivu turu u nedelju 18.decembra čiju najavu prenosimo u nastavku:

Montenegro Phototrekking organizuje zanimljivu turu u nedelju 18.decembra čiju najavu prenosimo u nastavku:

bistrica1Meteorolozi kažu da možemo da šetamo u nedjelju. A obzirom na finalnu utakmicu u 16h odlučili smo se da napravimo laganu šetnju uz rijeku Bistricu do njenog izvora (izbija direktno iz pećine kad ima puno vode). Krećemo sa Crkvina, šetnje imamo oko 8km do tamo i nazad sa opcijom da produžimo šetnju. Uspona ima jako malo tako da ćemo lagano prošetati i oko 15h biti u restoranu na Crkvinama da ispratimo finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva. Ne bi trebalo da bude kiše i vjetra, temperatura do 5 stepeni.
 
PRIJAVLJIVANJE i INFO: 067 546 586, Darko. Svi prijavljeni treba da u subotu do 11h u potvrde dolazak (biće napomenuti porukom u subotu ujutro). Ako potvrdite učešće i kasnije otkažete (a ne nadjemo vam zamjenu) ili se ne pojavite u nedjelju, dužni ste uplatiti pola iznosa za mjesto koje je ostalo prazno (vaše ili prijatelja kojeg ste prijavili), bez obzira na razlog vašeg odustajanja. Isto važi za one koji se prijave u subotu. Pretpostavljamo da je razlog odustajnja opravdan pa mjesto koje je ostalo prazno ide pola na vašu, pola na našu štetu.
 
DATUM: 18. decembar, nedjelja;
MJESTO i VRIJEME: parking kod hotela Podgorica 9h, povratak u Pg poslije utakmice.
CIJENA: 15€, za đake 10€ ;
PREVOZ: autobus turističke klase (klima, razglas)
TEŽINA TURE: po planinarskim mjerilima ovo je laka tura, svega 8km šetnje, bez značajnih uspona; staza zemljana, na pojedinim mjestima može biti malo više vlažna;
 
POTREBNO: udobna obuća, zaštita od kiše (bez obzira na vremensku prognozu), nekoliko sendviča, slatkiša, vode/čaja 1-2L, dovoljno odjeće za presvući, prostirka za sjedenje/izležavanje...
ORGANIZATOR: Montenegro Phototrekking, licenca br. 595, MPT d.o.o., Bul. Revolucije 26, Podgorica;
OSIGURANJE: osiguranjem su pokrivene štete koje su prouzrokovane putniku neispunjenjem, djelimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza odredjenih ugovorom o putovanju, programom putovanja odnosno programom izleta kao i štete pruzrokovane usljed nemogućnosti agencije da izmiri troškove nužnog smjestaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mjesto polaska u zemlji i inostranstvu.
 

Nemate pravo da postavite komentar