25
Thu, Jul

Gadžeti

Stingray šator je prvi model koga je dizajnirala nova grupa dizajnera Tentsile u skladu sa svojim radnim konceptom "tree living".

Stingray šator je prvi model koga je dizajnirala nova grupa dizajnera Tentsile u skladu sa svojim radnim konceptom "tree living".

Tentsile Stingray 3Tentsile Stingray 1Ovaj šator je zamišljen da se razapinje između drveća i to na bilo kojoj visini. Prilikom zatezanja krajeva dobija se osnovna platforma nalik na kuću na drvetu, ali je u suštini šator.

 

Sama konstrukcija je vrlo prosta ali od kvalitetnih materijala, tako je ovaj šator vodootporan i zaštitiće vas od bilo kog nevremena. Zakrivljeni trouglasti oblik daje efekat kao da Sintiray šatori lete kroz šumu. I ako izgleda nesigurno spavati u šatoru na visini od nekoliko metara (ili nekoliko desetina metara - zavisi koliko ste ekstremni) ovaj proizvod je atestiran i itekako siguran.

 

Spavajući visoko iznda zemlje potpuno ste zaštićeni od vlage i hladnoće. Naravno, i pažljivo odabrano mjesto za šator vam može pružiti i nevjerovatan pogled i svakako jedan novi pogled na kampovanje.

 

Stingray je za sve koji traže najmagičnije, udobnije i jedinstveno iskustvo kampovanja. Dizajniran je za porodice i male grupe i ima dovoljno prostora za 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece da spavaju u apsolutnom komforu.

Odlična je opcija za kampovanje sa prijateljima ili porodicom, ili postavljanje baznog kampa za višednevni izlet gdje boravite na istoj lokaciji. Kamperi na drvetu prvi put će voleti njegovu jednostavnost podešavanja, mogućnosti skladištenja i ukupni prostor.

Stingray šatori se pakuju u jednu torbu, tako da su laki i jednostavni za pakovanje i nošenje.

 

U narednom videu pogledajte kako se Stingray šator postavlja:

Nemate pravo da postavite komentar