20
Sat, Jul

Aktuelno

earthFoto konkurs "Živim urbano, mislim zeleno!" se organizuje u susret akciji čišćenja dijela Ćemovskog polja 21. aprila, kao načina obilježavanja Dana planete zemlje, i trajaće od 9. do 20 aprila.

earthFoto konkurs "Živim urbano, mislim zeleno!" se organizuje u susret akciji čišćenja dijela Ćemovskog polja 21. aprila, kao načina obilježavanja Dana planete zemlje, i trajaće od 9. do 20 aprila.

Konkurs za izbor najbolje fotografije na temu "Živim urbano, mislim zeleno!" koji organizuje Ministarstvo održivog razvoja i turizma, NVO Green Home, organizacije Biciklo.me i Montenegro phototrekking počinje 09 aprila 2013 godine. Foto konkurs se organizuje u susret akciji čišćenja dijela Ćemovskog polja 21. aprila, kao načina obilježavanja Dana planete zemlje, i trajaće od 9. do 20 aprila.

Dostavite nam kreativne, pozitivne primjere očuvanja životne sredine u urbanom, modernom, ambijentu. Brzi način života, socijalne mreže, nove tehnologije ne moraju biti u koliziji sa očuvanjem životne sredine. Stoga je cilj ovog Konkursa da pokaže da upravo modernizacija, umrežavanje, povezivanje, razmjena iskustava, informacija i prije svega primjera dobre prakse, jesu jedna od platformi na kojoj treba graditi ekološku budućnost.

 

konkurs

Pravila učešća:

1. Poslate fotografije moraju biti u okviru zadate teme. Sve fotografije koje nijesu u skladu sa Temom, kao i one neprimjerenog sadržaja (koje provociraju, vrijeđaju dostojanstvo, uvrjedljive su i sl.), neće se postavljati na Stranicu, niti biti predmet razmatranja.
2. Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske, tj. oni moraju biti autori te fotografije. Učesnici preuzimaju svu odgovornost u slučaju da se ispostavi drugačije. Žiri zadržava pravo da provjeri da li je fotografija autorska, ili ne.
3. Na Konkurs se prijavljujete kandidovanjem za postavljanje fotografije na zid facebook stranice Živim urbano mislim zeleno, ili slanjem na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
4. Uz fotografiju dostavite njen naziv i Vaše ime, prezime i broj telefona.eco-friendly-save-the-planet-and-so-on-do-you-use-green-eco-friendly-1024x1004
5. Maksimalan broj dozvoljenih fotografija po učesniku je 5.
6. Naš administrator će, u roku od 24h, ukoliko zadovoljava uslove, postaviti vašu fotografiju/e na Stranicu Živim urbano mislim zeleno.
7. Na Konkursu ne mogu učestvovati organizatori Konkursa lično, kao ni članovi njihovih užih porodica.
8. Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu na Konkursu. Ukoliko se više fotografija od istog učesnika bude plasiralo za nagrade, taj učesnik dobija jednu nagradu, a ostale se redom dodjeljuju učsnicima čije fotografije slijede u nizu najbolje plasiranih.
9. Nagrade iznenađenja pobjednicima će biti uručene na čišćenju Ćemovskog polja planiranog za 21. april (u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika obavještenje o eventualnom odlaganju čišćenja moći će se naći nawww.mrt.gov.me; www.greenhome.co.me ili www.spojimoniti.me.
10. Nepridržavanje gore navedenih pravila prouzrokuje diskvalifikaciju s Konkursa.
11. Dodatne informacije se mogu dobiti putem maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Foto-konkursKriterijumi

- Pri izboru najboljih fotografija, uzimaće se u obzir tehničke karakteristike, ideja i originalnost.

Autorstvo:

1. Autori zadržavaju autorska prava nad svojim djelom.
2. Organizator ne snosi odgovornost za moguću zloupotrebu (kopiranje, neovlašćeno objavljivanje prispjelih fotografija i sl.).
3. Slanjem fotografija na Konkurs, dozvoljavate administratoru da promijeni dimenzije fotorafije u slučaju potrebe da se ona prilagodi onom formatu u kome bi se eventualno objavljivao materijal vezan za Konkurs.
4. Samo u slučaju pristanka autora fotografije, ista/e će se koristiti u nekim od planiranih aktivnosti (publikacije, izložbe i sl).

Preuzeto sa zvanične facebook strane koju možete posjetiti ovdje.

 

Nemate pravo da postavite komentar