20
Sat, Apr

Aktuelno

U srijedu, 22. februara 2023. godine, otvorene su izložbe fotografija "PEJZAŽI IZ STOMAKA" autorke Jelene Vladušić i "POLJE TIŠINE" autorke Nađe Stanišić.

U srijedu, 22. februara 2023. godine, otvorene su izložbe fotografija "PEJZAŽI IZ STOMAKA" autorke Jelene Vladušić i "POLJE TIŠINE" autorke Nađe Stanišić.

Pejzazi iz stomaka Polja tisine foto izlozbaIzliožba je organizovana od strane Foto galerije F64 i našeg poznatog fotografa Dejana Kalezića i predstavlja prvu ovogodišnju izložbu koja će najaviti vrlo bogatu sezonu u kojoj će nam se predstaviti brojni autori iz Farncuske, Srbije, Hrvatske ali i domaći autori.

Polja tisine Pejzazi iz stomakaOtovorena izložba fotografija je od dvije autorke Jelene Vladušić i Nađe Stanišić za koje je Umjetnički savjet galerije, koji za ovu godinu čine: Vesna Danilović, dugogodisnja urednica programa i izdanja fotografske galerije Artget Kulturnog centra Beograda; Aleksandar Kelić , vanredni profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu; Lazar Pejović, prof.mr. na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju; Miloš Marjanović, istoričar umjetnosti i Dejan Kalezić, fotograf, smatrao da je najbolje da njihove koncepte predstave zajedno.

Predstavljamo Vam djelove atmosfere.

Izložbu možete posjetiti do 31. marta 2023. godine, svakog dana osim nedeljom, u periodu od 8h do 22h!

Photo gallery f64

 

Foto: Nikola Kalezić / @nikola_kalezic_photography

 

Foto izlozba Polje tisne i pejzazi iz stomaka Photo gallery f64Foto izlozba 1 Polje tisne i pejzazi iz stomaka Photo gallery f64Foto izlozba 3 Polje tisne i pejzazi iz stomaka Photo gallery f64 Foto izlozba 2 Polje tisne i pejzazi iz stomaka Photo gallery f64

Nemate pravo da postavite komentar