05
Tue, Jul

Najave akcija

U subotu 17.10.2015. godine na Orjenu, naša organizacija u saradnji sa AK “NISKOGORCI” i Opštinom Herceg Novi, organizuje SkyRace “ORJENSKI ĐIR” – trku u planinskom trčanju.

U subotu 17.10.2015. godine na Orjenu, naša organizacija u saradnji sa AK “NISKOGORCI” i Opštinom Herceg Novi, organizuje SkyRace “ORJENSKI ĐIR” – trku u planinskom trčanju.

Orijen outdoorOrjenski djirNaime, staza je dugačka oko 28 km, sa nešto manje od 1900 m uspona, a obuhvatiće najvisočiji vrh Orjena Veliki Kabao 1894 mnv i po mnogima najljepši vrh Orjena Subru 1679 mnv. Očekujemo takmičare (trkače) iz cijelog regiona, zemalja EU i Rusije.Trka je ekstremnog karaktera. Pored trke, u planu je organizacija planinarske pješačke ture, u cilju popularizacije i ponovnog oživljavanja staze kroz Međugorje do Velikog Kabla. Ujedno ova staza je nanovo markirana ovih dana, u sklopu aktivnosti oko organizacije trke, uz pomoć Agencije za razvoj i zaštitu Orjena.

O svim detaljima vezanim trku možete se detaljnije informisati na našoj facebook stranici i na stranici napravljenoj povodom trke. Molimo da se uputstva o učešću na trci i pješačkoj planinarskoj turi detaljno pročitaju.

AK NiskogorciPozivamo Vas da nam se toga dana pridružite i uveličate ovaj događaj, a detaljnije oko svega obavještavaćemo na predhodno napomenutim internet stranicama. Startnina za trkače iznosi 10,00 eura a podrazumjeva: majicu trke, obrok u restoranu “Konak”, organizaciju treke-okrijepa, Za učesnike pješačke planinarske ture je učešće 2,50 eura i podrazumjeva obrok u restoranu “Konak” nakon ture. Molimo da nam broj zainteresovanih javite do 12.10.2015. godine.

             U nadi da ćete se odazvati i podržati ovaj događaj, srdačno vas pozdravljamo sportskim planinarskim pozdravom VEDRO!!!!

NVO “ORJEN OUTDOOR”

Saša Kulinović s.r.

DuzinaNadmorska visinaPregled stazePregled staze1Orjen OUTDOOR logo