01
Fri, Jul

Najave akcija

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas, da svojim prisustvom i učešćem uveličate našu manifestaciju 16. Orjenskog maratona.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas, da svojim prisustvom i učešćem uveličate našu manifestaciju 16. Orjenskog maratona.

Orjenski maraton ucesniciOrjenski maraton rekretivna trasaManifestacija će se ove godine održati od 29. do 31. maja, sa polaznom tačkom u domu Za Vratlom, gdje je obezbjeđen i smještaj za sve učesnike uz blagovremenu najavu.

Radujemo se vašem dolasku, uz srdačan pozdrav!

PLAN MANIFESTACIJE

Subota 30. maj

Dom Za Vratlom, 09:00 - start Maratonske trase. Dužina 27 km. Trasa je isključivo takmičarska i pogodna je za nadprosječno spremne planinare i atletičare.

Nedelja 31. maj

Orjenski maraton brzinaTrg Nikole Đurkovića, 08:00 - start Rekreativne trase. Ova trasa ne zahtijeva posebno znanje niti opremu, ali valja imati onaj minimum fizičke kondicije potrebne za nekoliko sati laganog hoda. Na ovoj trasi, svakim metrom uspona otvaraju se sve ljepši i širi vidici na ulaz u Boku Kotorsku.

Vrhunac je vidikovac pred ulazom u selo, kao i vidikovac pred crkvom Svetog Nikole, što je ujedno i zadnja tačka na usponu. Na Žlijebima je planiran malo duži odmor, a zatim slijedi povratak u Herceg Novi na mjesto starta. Završetak rekreativne trase planira se 6 do 7 sati nakon starta, uz redovne pauze za odmor i osvježenje.

PK SUBRA logoUpisnina za maratonsku trasu je 5€, za rekreativnu 2€, a za mlađe od 18 godina se ne naplaćuje. Učesnici maratonske trase ne plaćaju noćenje i imaju organizovan ručak, nakon maratona. Ostali posjetioci koji ne učestvuju u navedenoj trasi plaćaju punu cijenu noćenja. Vreća za spavanje ili posteljina suobavezni.

Učešće na manifestaciji je na sopstvenu odgovornost.

Potvrdu učešća možete poslati na naš e-mail, facebook profil ili na brojeve telefona 069/430-070 i 068/110-150.

Molimo sve zainteresovane da se blagovremeno najave, zbog ograničenog broja smještajnog kapaciteta u domu. Ishrana iz ranca.

16 Orjenski maraton

DOBRO NAM DOŠLI!!!

Predsjednik PK "Subra"

Avramović Duško