22
Sun, May

Najave akcija

Izviđački odred "Milan Perović" iz Kralja kod Andrijevice organizovaće od 29. do 31. maja 2015. godine izviđački susret "Okreni se prirodi".

Izviđački odred "Milan Perović" iz Kralja kod Andrijevice organizovaće od 29. do 31. maja 2015. godine izviđački susret "Okreni se prirodi".

Izvidjacki Odred Milan Perovic Kralje AndrijevicaIzvidjacka liga Savez Izvidjaca Crne GoreMjesto održvanja je upravo Kralje njihov kraj. Plan je da se kao i mnogo puta do sada, u lijepom ambijentu, okupi što veći broj izviđača iz Crne Gore ali i ostalih ljubitelja prirode. Kralje su ne sumnjivo lokacija koju treba posjetiti. 

Ujedno će se u okviru akcije a u organizaciji Saveza Izviđača Crne Gore održati i 3. kolo Izviđačke Lige. Organizator akcije, Igor Ćirović, poručio je da je broj učesnika nije ograničen i daočekuju veli broj izviđača iz cijele Crne Gore. Takođe je napomenuo da je obezbijeđen smještaj za poletarce i pčelice u čvrstom objektu, a za sve ostale u kampu pod šatorima.

Za sve dodatne informacije možete pratiti zvaničnu facebook grupu odreda, a prijave možete slati putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Izvidjacki Odred Milan Perovic Kralje Andrijevica logoŽelja nam je da na ovoj akciji pozovemo naše drugare izviđače iz svih crnogorskih Odreda – da bi upoznali jedni druge, uvidjeli sličnosti i razlike, podijelili iskustva, malo se takmičili, a prije svega DRUŽILI SE !

                  OI “Milan Perović”,  Andrijevica