21
Sat, May

Najave akcija

photo 4Krećemo sa Petrovačke magistrale i dolazimo na katun Ograđenicu odakle imamo dvije opcije, spuštanje na Sveti Stefan Jegorovim putem i da nastavimo prema tvrđavi Kosmač na Brajićima. Zavisno od interesovanja podijelićemo se u dvije grupe :))) Sve oko nas će biti u jesenjim bojama, a uživaćemo i u pogledu sa brojnih vidikovaca :)))

photo 4Krećemo sa Petrovačke magistrale i dolazimo na katun Ograđenicu odakle imamo dvije opcije, spuštanje na Sveti Stefan Jegorovim putem i da nastavimo prema tvrđavi Kosmač na Brajićima. Zavisno od interesovanja podijelićemo se u dvije grupe :))) Sve oko nas će biti u jesenjim bojama, a uživaćemo i u pogledu sa brojnih vidikovaca :)))DATUM: 11. nov. nedjelja;
MJESTO I VRIJEME POLASKA: parking ispred hotela Podgorica u 8:00h;
PREVOZ: kombi/bus;

CIJENA : 10€;
VREMENSKA PROGNOZA: po trenutnoj prognozi bice sunčano :)))
TEŽINA TURE: laka do srednja :) Laka ako budemo sa Ograđenice išli na Sveti Stefan, srednja ako produžimo do tvrđave Kosmač na Brajićima :)
POTREBNO: Udobna obuća – ako imate duboke cipele, obujte njih. Ako ne, gledajte da ste u jačim i komfornijim patikama. Druga bitna stvar je zaštita od kiše(jakna, cerada, kišobran…) - u planini je kiša uvijek moguća, bez obzira na vremensku prognozu! Dovoljno odjeće za preobuku(vodite računa da je jesen i da smo na 700mnv, a ako budemo išli ka tvrđavi Kosmač doći ćemo i na oko 1000mnv :). Ponesite i nekoliko sendviča, malo slatkiša, bocu za vode od bar 1.5 litra, prostirku za izležavanje, muzičke instrumente i razne druge džidže za zabavu :)))
VODIČI: Montenegro Phototrekking;
AKONTACIJA: 5€
BROJ UČESNIKA: min. 15, max. 50 !!!
PRIJAVLJIVANJE: Prvo pozivom na 067 546 586 (Darko) provjerite da li ima slobodnih mjesta, a zatim(ako ima slobodnih mjesta) uplaćujete akontaciju od 5€, a mi vas stavljamo na spisak :)
ORGANIZATOR: turistička agencija Eastwest Voyage


NA NAŠIM TURAMA NEMA NEPOZNATIH, VEĆ SAMO PRIJATELJA KOJE JOŠ NISTE UPOZNALI :)))