06
Tue, Dec

Najave akcija

Program Kampa Pod Ostrog za djecu uzrasta od 9 do 12 godina  predstavlja dvodnevnu edukativnu avanturu smeštenu u selu Ostrog, tačnije u Kamp Pod Ostrog, namenjenu djeci  od 9-12 godina.

Program Kampa Pod Ostrog za djecu uzrasta od 9 do 12 godina  predstavlja dvodnevnu edukativnu avanturu smeštenu u selu Ostrog, tačnije u Kamp Pod Ostrog, namenjenu djeci  od 9-12 godina.

KAMP ZA DJECU MALI ISTRAZIVACI 2018Oni boravkom u kampu ostvaruju direktan kontakt s prirodom, gdje kroz zelenu učionicu uče više o njima samima i svijetu oko njih.  (Procitajte vise o Kampu Mali Istrazivaci na sledecem LINKU)

Povezivanjem sa prirodom kroz izviđačke vještine orijentacije uz pomoć mape i kompasa, upoznavanjem sa biljkama i životinjama, ručnim radom, otkrivanjem istorijskog značaja lokaliteta, razmjenom ideja i znanja sa vršnjacima, biskopom na otvorenom vaše dijete će ovladati novim veštinama, znanjima i stavovima. Radionice se održavaju u prirodi sa dugogodišnjim predavačima koji kroz timske aktivnosti podstiču razvijanje kreativne, kritičke i ekološke svijesti.

Prva smjena u Kamp Pod Ostrog je zakazana sa početkom ljetnjeg raspusta:

Petak 15.06.2018. sa polaskom voza u 7:55h iz Podgorice.

Povratak je planiran u Nedelju vozom, polazak u 17:20h iz Ž.S. Ostrog.

Prijave se vrše na telefon 069 046 445 (Milan) do 01.06.2018. godine. Kompletan program kampa će biti poslat roditeljima prijavljene djece zaključno sa 02.06.2018. godine.

Cijena kampa po djetetu iznosi 45e+pdv i uključuje prevoz vozom, obroke, smještaj, opremu za kampovanje  i kompletan materijal za rad. Za svako sledeće dijete iz porodice koje bi se priključilo kampu cijena je 35evra+pdv. 

Minimalni broj prijavljenih za organizovanje kampa je 20 djece. Organizator uzima za pravo otkazivanje ili pomjeranje kampa zbog nedovoljnog broja prijavljenih, vremenskih neprilika i slično.

U nastavku pogledajte videe kampova koje je održao Odred izviđača Njegoš iz Podgorice.