09
Tue, Aug

Najave akcija

Počinje LAZURE novska sky MINI trali liga u organizaciji Orjen Outdoor, LAZURE Marina & Hotel i Agencije za zaštitu i razvoj ORJENA.

Počinje LAZURE novska sky MINI trali liga u organizaciji Orjen Outdoor, LAZURE Marina & Hotel i Agencije za zaštitu i razvoj ORJENA.

Ligu počinjemo trkom Borići - Vratlo - Borići MINI trail. Trka će se održati u subotu 11.10. u 10 časova a start je kod motela Borići. Staza je dugačka 7,4 km / 450 D+ (metara ukupnog uspona).

Staza prva 2 km ide blagim usponom makadamskim putem do kraja Perovog dola gdje se skreće desno u stazu Starčevića serpentine. Staza dalje strmijim usponom kroz stazu napravljenu u siparu nastavlja do prevoja Malo Vratlo a nakon toga i do paninarskog doma za Vratlom gdje vas na oko 3 km čeka i okrepa. Staza dalje vodi prema Subri i pri dolasku do ulaza u Duboki do staza naglo zaokreće nazad prema ploči od Vratla (prečicom). Taj dio je ravan i može predariti trkače da se opuste i ubrzaju. Stavljamo posebno upozorenje za taj dio staze da svi trkači obrate pažnju jer je teren iako ravan tehnički zahtjegvan i može lako doći do povrede. Na oko 4,8 km ponovo dolazite na makadamski put stim što slijedi strm spust do Perovog dola, a kasnije i lagani spust do cilja kod motela Borići. 

Na CILJU će biti organizovana okrepa za sve trkače u vidu vode i voća.

Trkači učestvuju isključivo na sopstvenu odgovornost o čemu će potpisati izjavu na startu. Startnina je 5,00 eura.

PRIJAVE su do 10.11.2017. u ponoć na linku za prijave https://goo.gl/forms/7BMs9yCBKuji3UYD2

Trka se boduje za novsku sky MINI trail ligu uspostavljenim sistemom bodovanja:

Svaka trka nosi slijedeći broj bodova počevši od prvog mjesta: 100, 88, 78, 72, 68, 66 i dalje svako mjesto po dva boda manje sve do tridesetog mjesta, gdje svako dalje mjesto nosi po 1 bod manje. Od 6 trka lige zbir svih bodova sabira se za konačan poredak lige. 
Pomoć i informacije na telefon +382 69 603 389 /// e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. /// www.facebook.com/OrjenOutdoor 

Facebook: 1. Kolo / Borići - Vratlo - Borići MINI trail1. Kolo / Borići - Vratlo - Borići MINI trail