22
Sun, May

Najave akcija

Ljubitelji ekstremnih sportova, prirode i muzičkih festivala, bliži se događaj kojim ćemo na pravi način zaključiti ovo ljeto – Kayak Fest Tara 2017! :)

Ljubitelji ekstremnih sportova, prirode i muzičkih festivala, bliži se događaj kojim ćemo na pravi način zaključiti ovo ljeto – Kayak Fest Tara 2017! :)

kayak festKayak fest5Kayak Fest Tara 2017 održaće se od 22. do 25. septembra u predivnom netaknutom ambijentu kampa Grab iznad rijeke Tare, poznatije kao “suza Evrope”.
Ovogodišnje izdanje festivala biće još veće i najbolje do sada! Udaljen od gradske vreve, u gustoj bukovoj i hrastovoj šumi, okružen divljim cvijećem, vodopadima i pješčanim plažama, Kayak Fest nudi ponešto za svakog. 

Od slaloma do spusta rijekom i boater cross-a, kajakaši će moći istovremeno da uživaju u nevjerovatnom pejzažu dok testiraju svoje vještine i brzinu.kayak fest3 kayak fest2Ako nijeste kajakaš, i dalje možete da uživate u čarima ovog idiličnog mjesta, u toplom planinskom suncu i kristalno čistoj vodi. 
Osim trke, program festivala uključuje žurke na plaži i podijumu iznad plaže odakle možete bodriti kajakaše dok ispijate ledeno pivo, fotkate impresivnu prirodu ili pišete blogove u ležaljkama iznad rijeke. Osim toga, možete poći na planinarenje, vožnju biciklom, rafting ili se oprobati u kajaku. Opcije su brojne! :)


DETALJI 
Karte za kajakaše – 50 EUR i uključuju: pun pansion, četvorodnevni boravak u kampu (Sep 22-25), smještaj u šatorima, učešće na festivalu.
Karte za posjetioce – 20 EUR i uključuju: besplatan prevoz iz Podgorice do kampa Grab i nazad, trodnevni boravak u kampu (Sep 23-25) i smještaj u šatorima. Line-up sa izvođačima i dodatne informacije biće uskoro objavljeni!

Info i registracija na web stranici ili  broju telefona +382 (0)67 220 233.

kajak festkajak fest2