22
Sun, May

Najave akcija

 

Jedna jako lijepa i interesantna šetnja iz voza.

 

Jedna jako lijepa i interesantna šetnja iz voza.

verusaUz malo sipara i uz pomoć sajle kojom mještani izlaze do sela, zatim livadama i šumom, preko ogromne visoravni na Slackom, nemarkiranom stazom do Veruše, doživjećete još jednu avanturu koju ćete dugo pamtiti.

OBAVEZNO PROČITATI PRIJE UPOTREBE: Što se prijavljivanja tiče, na redovnoj skupštini kluba je donešena odluka, da svi vi koji ste makar jednom bili sa nama, možete da se prijavite samo pozivom na br. 069/030-007, dok oni koji prvi put idu sa nama, moraju uplatiti na žiro račun.

DATUM: 9. jul, nedelja
MJESTO POLASKA: Željeznička stanica
VRIJEME POLASKA: 6.15h
VRIJEME POVRATKA: oko 19h
verusa1VREMENSKA PROGNOZA: https://www.yr.no/place/Montenegro/Other/Veruša/long.html
TEŽINA TURE: srednje teška (T2)
DUŽINA: 14.7km
VODIČI: Danilo Ivanović i Filip Ivanović
POTREBNO: gojzerice odnosno krinke, rezervna obuća, hrana, voda min 2l, nešto slatko, nešto za preobuku
PRIJAVLJIVANJE:pozivom/porukom (Facebook, Viber), uplatom na žiro račun 550-15662-45, PSK "Montenegro Guide", kod Podgoričke banke.
INFORMACIJE: 069/030-007, Danilo.
PREVOZ: voz/bus
CIJENA: 10€

U 6.15h se sastajemo na željezničkoj stanici. Voz polazi u 6.25h. Iz voza izlazimo nakon pola sata u Kruševačkom potoku odakle počinje staza prema Kruševicama, preko Slackog do Veruše.
Stazu je duga nekih 15km, u samom startu imamo malo jači uspon od nekih 200m visinske razlike, koji trebamo preći za pola sata, U daljem dijelu staza je uglavnom ravna, sa jednim blagim usponom od 100m i nakon toga se spuštamo do Veruše i kafane gdje možemo ručati ili popiti kafu/pivo.
Polazak za Podgoricu je oko 18h.

Facebook: Kruševački potok - Veruša