14
Sun, Aug

Najave akcija

Da li ste spremni za avanturu ljeta?

Da li ste spremni za avanturu ljeta?

KANJONINGDa li ste dovoljno hrabri da zajedno sa nama osjetite adrenalin i užitak kanjoninga u malo poznatom a nevjerovatnom kanjonu Medjurječje?

Ako zaista želite pravu avanturu koju ćete dugo pamtiti, pozivamo vas da zajedno uživamo.

KANJONING2

Ovaj kanjon smješten na samom jugu naše zemlje, na južnim padinama Rumije, zaista je dragulj koji ostavlja bez daha. Osim ljepote u kojoj ćete sigurno uživati, očekuje vas 4-5 sati konstantne akcije uz mnogo adrenalina. Spuštaćemo se niz vodopade visine 15-30 metara, skakaćemo u prirodne bazene koje pravi rijeka i pravićemo dobre fotografije za vas. :)

Sastanak grupe je planiran za subotu 17. juna u 10 h u Baru, odakle ćemo se zaputiti ka ulazu u kanjon. Prije samog početka, podijelićemo opremu, imaćemo brifing na kojem će vas naši vodiči upoznati sa procedurom i načinom kretanja u kanjonu kao i o sigurnosnim instrukcijama. Nakon toga nas očekuje adrenalin :)

KNJONING

Za vas smo obezbjedili promo cijenu, tako da će cijena izleta biti 90 eura, sa mogućnošću plaćanja u 2 rate. Kako bi rezervisali svoje mjesto, potrebno je izvršiti uplatu na žiro račun br : 565-1751-72.

Cijena uključuje:

1. Oprema (neoprensko odijelo, kaciga, pojas)
2. Osvježenje u toku kanjoninga (čokoladica, sok)
3. Licencirane vodiče
4. Fotografije

Potrebno je ponijeti:

1. Suvu odjeću i peškir
2. Kupaći 
3. Odgovarajuću obuću

Napomena: 

1. Minimum godina za učešće u izletu: 18
2. Konzumiranje alkohola prije ulaska u kanjon je striktno zabranjeno.

Za sve informacije o izletu i planu puta možete nas kontaktirati putem naše email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., poruke na stranici ili pozivom na broj 067/220-233.

Vodiči: Marko Blečić i Miloš Blečić / članovi GSS CG, dugogodišnji kanjoning vodiči, ljudi koji su osvajali neke od najvećih svjetskih vrhova, pa i najveći Mt Everest. 

Broj mjesta je ograničen na 10. 

Krenite sa nama u avanturu ljeta! 

Facebook: Avantura ljeta!