14
Sun, Aug

Najave akcija

Prošle godine preko 300 učesnika iz Crne Gore, ali i iz regiona, uživalo je na terenima Nacionalnog parka Lovćen. 

Prošle godine preko 300 učesnika iz Crne Gore, ali i iz regiona, uživalo je na terenima Nacionalnog parka Lovćen. 

slika1slika2Pokazali smo da je naša planinska ljepotica idealno mjesto za nezaboravnu adrenalinsku avanturu.

Ove godine, 24. i 25. juna,  spremamo novo druženje u jedinstvenom ambijentu Avanturističkog parka na Ivanovim koritima, u šumi koja očarava sve koji se nađu u njoj. „BootCamp Ninja izazov 2017“ donosi novitete koji će oduševiti sve učesnike!

Svi koji se prijave i budu dio događaja  imaće priliku da probaju nešto drugačije, da osjete malo zdravog adrenalina u krvi i da se uz odličnu zabavu u prirodi druže kroz sport i zabavne sadržaje koje smo pripremili.

Ove godine za učešće se mogu prijaviti svi do 6-66 godina, jer smo takmičenje podijelili po uzrastima, ali i po spremnosti.

slika3

Svi oni koji žele da provjere svoje sposobnosti u odnosu na druge, a koji vole adrenalin i takmičarskog su duha, mogu se prijaviti i biti dio takmičarske grupe, dok se oni koji samo žele da uživaju u prirodi  i provjere koliko mogu bez pritisaka, mogu prijaviti u grupi - rekreativci. Broj takmičara po stazi je ograničen, dok broj rekreativaca po stazi nema ograničenja.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do samog dana početka trke.  Međutim, svi koji se prijave do devetog ili 16. juna, mogu to učiniti po posebnim, promotivnim, cijenama.

Ove godine mislili smo i na timski užitak, pa se zainteresovane kompanije mogu prijaviti i uživati u NP Lovćen i Avanturističkom parku sa svojim kolegama/prijateljima uz posebne korporativne pakete.

Koju god stazu da izaberete i koju god grupu, jedno je sigurno - biće vam obezbijeđen fenomenalan provod i velike doze adrenalina.

Osigurajte svoje startne pozicije na vrijeme, jer vas ovoga ljeta glavna adrenalinska avantura čeka na Ivanovim koritima!

Svi zainteresovani mogu se detaljno informsati i prijaviti preko sajta www.bootcamp.co.me popunjavanjem formulara ili slanjem maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.