24
Mon, Jan

Najave akcija

Nezaboravna avantura na Pivskoj planini.

Nezaboravna avantura na Pivskoj planini.

bikeJedna od nasih najdrazih avantura. Vozicemo bicikla po Pivskoj, odradicemo i hike do nevjerovatnih vidikovaca iznad rijeka Tare, Pive i Drine, za koje smo sigurni da ih jos niste posjetili. 

Kuvacemo, druzicemo se uz gitaru i obilazicemo lokalna domacinstva koja dobro poznajemo i ljude koji ce vam se odmah dopasti, sigurni smo.

Bicemo smjesteni u Spomen domu na Crkvickom polju koji je nedavno renoviran i opremljen, posjeduje oko 40 lezajeva, restoran, salu za rucavanje i mali muzej.

Nakon dolaska u dom u petak vece, kuvacemo veceru a nakon toga se druziti uz gitaru i mozda pivo. 

bike hike run 3

U subotu nakon dorucka krecemo na FENOMENALNU Bike turu koja ce vas oduseviti. Tura traje 3-4 sata u zavisnosti od grupe. Nakon povratka sa Bike ture, malo odmora pa lagani trekking do ivice kanjona Tare odakle se pruza nevjerovatan pogled na suzu Evrope. Nakon toga povratak u dom i vecera. U nedelju nakon dorucka idemo kod Mile i Boza, zaista divnih ljudi koji zive i rade na svom domacinstvu izolovani od "gluposti" danasnjice. Nakon razgovora sa njima, vodimo vas na skriveni vidikovac koji ce vas ostaviti bez daha! I nakon svega toga povratak u realnost.

Bike HikeBicikla su obezbjedjena od strane organizatora! Tako da ne morate brinuti o tome.

Dakle, kao što vidite, imaćemo puno zabave. Obecavamo vam jos jedno nezaboravno iskustvo.

Polazak je planiran za petak, 9. jun u 16:00h ispred Filozofskog fakulteta u Nikšiću, a povratak je planiran za ponedeljak, 11. jun oko 17h.

Participacija u izletu je 65€ i uključuje: prevoz autobusom, obroke, 2 noćenja u spomen domu, bicikla, vodiče i fotografije.

Potrebno je ponijeti: lična dokumenta, pribor za jelo, obuću za planinarenje, toplu odjeću, jaknu i zaštitu oad sunca (kačket, šešir, marame, krema sa višim UV faktorom), zaštitu od kiše jer se nikad ne zna kad može zatrebati, vreću za spavanje.

Za sve informacije o izletu i planu puta možete nas kontaktirati putem naše email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., poruke na stranici ili pozivom na broj 067/220-233.

Kako bi rezervisali svoje mjesto, potrebno je izvršiti uplatu na žiro račun br : 565-1751-72.

NAPOMENA: Mogućnost plaćanja u ratama. Prvu ratu uplacujete kako bi rezervisali svoje mjesto a drugu ratu pred polazak.

Broj mjesta je ograničen na 30. 

Facebook: Bike & Hike Adventure