22
Fri, Jan

Najave akcija

TIVATSKU REGATU KRSTAŠA I OTVORENO PRVENSTVO CRNE GORE ZA MIKROTONERE

TIVATSKU REGATU KRSTAŠA I OTVORENO PRVENSTVO CRNE GORE ZA MIKROTONERE

tivatska regata1. Mjesto održavanja Regata će se održati na akvatorijumu Tivatskog i Kotorskog zaliva u subotuu 22.04.2017. u organizaciji JK Delfin Tivat.

2. Pravila Regata će se jedriti po medjunarodnim jedriličarskim pravilima ISAF 2017-2020, Pravilima klase krstaš, Upustvu za regatu i Raspisu.

3. Prijava Regata je otvorena za sve jedriličare i klubove. Prijave će se primati u prostorijama kluba do 10.30 časova 22.04.2017.god. i putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Startarina po članu posade je 5€ za prijave primljene najkasnije do 19.00 sati u petak 21.04.2017., i 10€ za prijave primljene u subotu 22.04.2017.

Tivatska regata2

4. Kategorija Regata je kategorije 4.

5. Klase Jedrilice će biti svrstane po kategorijama (Montenegro open) shodno odluci o premjeru jedrilica klase krstaš 2008.god.

6. Obavještenja takmičarima biće istaknuta na oglasnoj tabli u prostorijama Kluba, kao i sva ostala obavještenja.

7. Regatni kurs za klasu krstaši regata je navigaciska i jedri se na sledećoj ruti: start ispred Ponte Seljanova, obilazak oko svetionika »Tunja«, ostrva Gospa od Milosti i ostrva Sveti Marko, kroz prolaz Ralo, tjesnac Verige, obilazak Peraških ostrva sa lijeve strane i povratak - cilj na Pontu Seljanova. Regatni kurs za klasu Mikrotoner biće dat sa upustvom za jedrenje prilikom podnošenja prijave

8. Sistem bodovanja Primjenjivaće se (low point) sistem niskih bodova.

9. Nagrade Prvoplasiranim jedrilicama biće dodijeljen pehar i za drugo i treće mjesto medalje.