25
Thu, Feb

Najave akcija

 

U nedjelju idemo na vidikovac Veliku Trojicu.

 

U nedjelju idemo na vidikovac Veliku Trojicu.

Velika Trojica1Na ovaj vrh idemo po prvi put u većoj grupi. To je sjajan vidikovac odakle istovremeno gledate i jezero i more i planine - pola Crne Gore u jednom pogledu. Uspon nije zahtijevan, ali samo jednim dijelom imamo stazu, a ostatak uspona sa kamena na kamen. Po trenutnoj vremenskoj prognozi biće sunčano bez padavina i vjetra. U povratku u zavisnosti od prolaznog vremena, broja učesnika i internog dogovora moguće svraćanje u Virpazar ili jednu vinariju pored koje prolazimo.

NA NAŠIM TURAMA NEMA NEPOZNATIH VEĆ SAMO PRIJATELJA KOJE JOŠ NISTE UPOZNALI.

DATUM: nedjelja 04. decembar;
MJESTO I VRIJEME POLASKA: okupljanje na parkingu ispred hotela Podgorica u 8:45h, polazak u 9:00h;
PREVOZ: kombi/bus; 
CIJENA : 10€;
TRAJANJE TURE: cjelodnevna, povratak u PG do 18h, jedino ako budemo svraćali u konobu računajte da bismo stigli nekih sat kasnije;
VREMENSKA PROGNOZA: prema trenutnoj prognozi biće sunčano bez padaviina i vjetra sa temperaturom oko 10 stepeni. Na vrhu je moguć vjetar.
Velika TrojicaTEŽINA TURE: nešto između lake i srednje teške.
POTREBNO: Udobna obuća – ako imate duboke cipele, obujte njih. Ako ne, gledajte da ste u jačim i komfornijim patikama. Druga bitna stvar je zaštita od kiše (jakna, cerada, kišobran…) - kiša je uvijek moguća bez obzira na vremensku prognozu! Odjeće dovoljno za presvlaku. Ako ste zimogrižljivi ponesite kapu i rukavice, posebno zbog vrha jer gore može duvati. Spakujte i nekoliko sendviča, malo slatkiša, vode bar 2 litra, prostirku za izležavanje...
AKONTACIJA: 5€
PRIJAVLJIVANJE: prvo pozivom na 067 546 586 (Darko) provjerite da li ima slobodnih mjesta, a zatim (ako ima slobodnih mjesta) uplaćujete akontaciju od 5€, i mi vas stavljamo na spisak. Poruke preko fb-a i vibera izbjegavajte jer je moguće da ih nećemo vidjeti na vrijeme.
ORGANIZATOR: Montenegro Phototrekking i TA Montesol Travel;
PLAN TURE: Plan ture je opisan u prethodnom tekstu; 
NAPOMENA 1: Nećamo stajati u prodavnicu zato sve potrebne namirnice pripremite dan ranije.
NAPOMENA 2: da biste uvijek bili informsani o našim aktivnostima postanite član naše grupe na Facebook-u , a lajkujte i našu stranicu.

Facebook: Velika Trojica – u jednom pogledu pola Crne Gore