05
Tue, Jul

Najave akcija

Doživite nezaboravnu avanturu sa ekipom Wild Tour Montenegra i upoznajte ljepote čudesnog kanjona koji svakog ostavlja bez daha.

Doživite nezaboravnu avanturu sa ekipom Wild Tour Montenegra i upoznajte ljepote čudesnog kanjona koji svakog ostavlja bez daha.

kanjoning nevidio2 600x600kanjon nevidio 1Kanjon Nevidio koji se nalazi u sjevernom dijelu Crne Gore, tačnije u podnožju Durmitora, je poslednji kanjon osvojen u Evropi. On je dugačak oko 3 kilometra a na pojedinim mjestima je širok samo jedan metar. Sniježna kraljica koja je uklesala svoj put davnih godina je napravila sklad klanaca i pjenušavih bukova koji mnogoga ostavljaju bez daha. Dođite da zajedno osvojimo taj čudesni dragulj koji će Vam biti velika uspomena za dugo pamćenje. 


U daljem tekstu Vam šaljem program planirane avanture.

Planirani dolazak pred kanjon Nevidio je10:00h

Slijedi zaduživanje opreme,
-11:00h kratka edukacija o kanjoningu i start,

Prolazak traje u zavisnosti od veličine grupe, od 3 do 4h.
Po završetku se vraćamo u etno selo „Jatak“ gdje je organizovan ručak. 

14463063 1831329023820745 7915479471457098934 nNakon završetka druženja učesnici ce dobiti, cd sa foto i video materijalom i diplome hrabrosti za osvojeni kanjon Nevidio. 

Svi učesnici dobijaju :
-osiguranje,
-neoprensku opremu od 5mm,
-kanjoning pojas,
-kacigu,
-neoprenske čarape,
-ručak u etno selu,

Tokom prolaska pratiće vas stručni vodiči koji će brinuti o vašoj bezbjednosti kako bi što više uživali u čarima kanjona Nevidio.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme, broj mjesta je ograničen.

Facebook: Produzeni vikend kanjoninga u kanjonu Nevidio

U prilogu možete pogledati kratki video spot kako mi to radimo: