14
Sun, Aug

Najave akcija

Ljubitelji ekstremnih sportova, prirode i dobre muzike približava se događaj ljeta, prvi festival kajaka na divljim vodama!

Ljubitelji ekstremnih sportova, prirode i dobre muzike približava se događaj ljeta, prvi festival kajaka na divljim vodama!


kayakerWhitewater Kayak Camp BrandiKayak festival Tara 2016 je prvi festival ove vrste u zemlji i regionu i za cilj ima promovisanje kajaka na divljim vodama, kao i promociju Crne Gore kao idealne destinacije za bavljenje ovim sportom. U toku 4 dana festivala bićete u prilici da uživate posmatrajući takmičenje u kajaku, slušate predavanja ili se oprobate u kajaku, uživate u predivnom ambijentu kampa Grab, zajedno igrate sa nama u večernjim časovima uz DJ setove sa bine, oprobate se u nekom od naših avanturističkih programa koji će imati promotivne cijene u toku festivala...

Ne propustite događaj ljeta, pridružite nam se na festivalu i uživajte zajedno sa nama uz kajak i muziku.

Vikend karta za festival kosta 20 eura i ukljucuje besplatan smjestaj u satorima.

White water kayaking Drag Creek OntarioCijena karte za sve dane festivala je samo 50 eura i uključuje: 

-Smještaj (šatori)
-Hranu (pun pansion)
-Ulaznicu za festival

Cijene programa (PROMO)

- Rafting + Hiking (50e)
- Hydrospeed + Biking (50e)

Više o festivalu : www.kayakfest.me

Info i rezervacije pozivom na broj 067/220-233, putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili porukom na FB stranici.